2 Mayıs 2010 Pazar

PANDİSPANYA (II)

MALZEMELER
- 4 YUMURTA
- 1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
- 200 GR. SCHAR MİX C UN
- 1 BARDAK ŞEKER
- 1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
- 1 PAKET KABARTMA TOZU
- 1 PAKET VANİLYA
- 3 YEMEK KAŞIĞI KAKAO (kakaolu isterseniz)
YAPILIŞI
YUMURTALARIN SARILARI İLE ŞEKERİ İYİCE ÇIRPINIZ. KARIŞIMA YOĞURT EKLEYİP ÇOK AZ KARIŞTIRIN.
UN, KABARTMA TOZU,( KAKAO )VE VANİLYAYI ELEYİP HAZIRLAYIN.
AYRI BİR CAM KAPTA YUMURTA BEYAZLARINI KAR HALİNE GELİNCEYE KADAR ÇIRPIN.
HAMURA ÖNCE UNLU KARIŞIMI TAHTA BİR KAŞIKLA (aşağıdan yukarıya hareketlerle dairesel değil) YEDİRİP SONRA YUMURTA BEYAZLARINI AYNI ŞEKİLDE EKLEYİN.
HAZIRLANAN HAMURU 25 CM.LİK KELEPÇELİ KALIBA DÖKEREK FIRINA VERİYORUZ.
PÜF NOKTALARI İÇİN BİR ÖNCEKİ PANDİSPANYA TARİFİNE BAKABİLİRİZ.

2 yorum:

  1. kakao ne marka olacak vildan hanım

    YanıtlaSil
  2. ELİT marka kakao glutensiz olarak bildirildi. Ben elit marka kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Dostlarım, yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Blog hesabı olmayan dostlar;
Yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçimi yazan kutucuk da "Anonim" bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz. Adınızı yazarsanız sevinirim, Sevgiyle..:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...