19 Mart 2010 Cuma

MISIRUNLU REVANİ


MALZEMELER
- 2 YUMURTA
- 1 BARDAK ŞEKER
-2 BARDAK MISIR UNU
- 1 BARDAK GLUTENSİZ UN
- YARIM BARDAK SIVIYAĞ
- 1 BARDAK YOĞURT
- KABARTMA TOZU
ŞERBET
- 3 BARDAK ŞEKER
- 4 BARDAK SU
- YARIM LİMON
ŞERBET FAZLA KAYNATILMAYACAK.
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELER KARIŞTIRILIP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜLÜR. 180 DERECE FIRINA VERİLEREK. 20-25 DAK. PİŞİRİLİR.FIRINDAN ÇIKINCA ÜZERİNE SOĞUK ŞERBET DÖKÜLÜR. ÜZERİ HİNDİSTAN CEVİZİ İLE SÜSLENİP SERVİS EDİLİR.
AFİYET OLSUN:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dostlarım, yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Blog hesabı olmayan dostlar;
Yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçimi yazan kutucuk da "Anonim" bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz. Adınızı yazarsanız sevinirim, Sevgiyle..:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...