21 Eylül 2010 Salı
GLUTENSİZ SİGARA BÖREĞİ
MALZEMELER
- 1 ADET GLUTENSİZ YUFKA
- 1 BARDAK ÇÖKELEK YADA LOR
- KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
YAPILIŞI
1 ADET GLUTENSİZ YUFKAMIZI MASAMIZA SERİYORUZ.
YUFKAMIZI SEKİZ PARÇAYA AYIRIYORUZ.
HER BİR PARÇANIN UCUNA İÇ MALZEMEMİZİ KOYUYORUZ
KENARLARINI İÇE KATLAYIP SİGARA ŞEKLİNDE SARIYORUZ.
UÇLARININ YAPIŞMASI İÇİN BİRAZ SU İLE ISLATIYORUZ.
HAZIRLADIĞIMIZ SİGARA BÖREKLERİNİ YAĞDA KIZARTIYORUZ.
ÇAYIN YADA AYRANIN YANINDA SICAK SICAK YİYİYORUZ.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Merhaba, glutensiz yufkayi nereden aldiginizi sorabilir miyim? Saygilar.
YanıtlaSilGLUTENSİZ YUFKAYIDA KENDİMİZ YAPIYORUZ. TARİFİ VERMİŞTİM BURDAN BAKABİLİRSİNİZ
YanıtlaSilhttp://glutensizmutfak.blogspot.com/2010/09/glutensiz-yufka.html
ya abla bende çölyaklıyım ama susam,tahin,çörek otu,maya doktorlarım yasakladı.gluten içiriyolarmış lütfen cvp yaz çok merak ediyorum.
YanıtlaSilMerhaba canım, yazdıklarının hiçbiri gluten içermez. Doktorun neden öyle dedi merak ettim doğrusu. Bulunduğun yer neresi ve hangi hastahaneye gidiyorsun? Doktorun konusunda uzmanmı?
Sil