19 Mart 2010 Cuma

PIRASALI EKMEK


MALZEMELER
- 2 YUMURTA
- 1 SU BARDAĞI YOĞURT
- 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
- 3 AD.PIRASA
- 2AD. PATATES
- 1 AD. HAVUÇ
-4 YEMEK KAŞIĞI PEYNİR YADA LOR
- 2 SU BARDAĞI MISIR UNU
- 1 PAKET KABARTMA TOZU
- MAYDANOZ,TUZ.KARABİBER.
YAPILIŞI
PIRASALAR DOĞRANIR, PATATES VE HAVUÇ RENDELENİR. 1 KAŞIK SIVIYAĞ İLE SOTELENİR. SOĞUTULUR. YUMURTA,YOĞURT,SIVIYAĞ VE PEYNİR KARIŞTIRILIR.MISIRUNU ,TUZ ,KARABİBER,MAYDANOZ VE KABARTMA TOZU İLAVE EDİLİP TEPSİYE DÖKÜLÜR.ÜSTÜNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜR. 180 DERECE FIRINDA ÜSTÜ KIZARANA KADAR PİŞİRİLİR.
AFİYET OLSUN.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dostlarım, yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Blog hesabı olmayan dostlar;
Yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçimi yazan kutucuk da "Anonim" bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz. Adınızı yazarsanız sevinirim, Sevgiyle..:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...