4 Kasım 2010 Perşembe

MOZAİK PASTA






MALZEMELER

- 500 GR GLUTENSİZ BİSKÜVİ
- 150 GR TEREYAĞI
- 4 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
- 1 SU BARDAĞI SÜT
- YARIMŞAR SU BARDAĞI CEVİZ/İNCİRKAYISI
- 2-3 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ

YAPILIŞI

TEREYAĞINI ERİYİP SÜT VE KAKAO İLE KARIŞTIRIN.
BİSKÜVİLERİ KIRIP YEMİŞLERLE BERABER SÜTLÜ KARIŞIMA EKLEYİN.
KARIŞIMI STRECE VEYA FOLYOYA SARIP PİRAMİT ŞEKLİ VERİN
PASTAYI BUZLUKTA 2-3 SAAT BEKLETİN.
DONUNCA HİNDİSTAN CEVİZİ SERPİP DİLİMLEYEREK SERVİS YAPIN.

AFİYET OLSUN.

2 yorum:

  1. glutensiz bisküvi olarak hangi bisküviyi kullandınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ETİ pronot kakaolu ve bebe bisküvilerini kullandım..

      Sil

Dostlarım, yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Blog hesabı olmayan dostlar;
Yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçimi yazan kutucuk da "Anonim" bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz. Adınızı yazarsanız sevinirim, Sevgiyle..:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...