31 Ağustos 2010 Salı

FIRINDA MAKARNA

MALZEMELER

- 1 PAKET GLUTENSİZ MAKARNA

- YARIM KG YOĞURT

- 2 ADET YUMURTA

- YARIM ÇAY BARDAĞI YAĞ

- KAŞAR PEYNİRİ

- TUZ

HAZIRLANIŞI

BİR PAKET KALEM MAKARNAYI TUZLU SUDA HAŞLAYIN. SUYUNU SÜZÜP SOĞUTUN.

YARIM KİLO YOĞURT, 2 YUMURTA, YARIM ÇAY BARDAĞI YAĞ VE TUZU ÇIRPIN.

MAKARNAYI GENİŞ BİR BORCAMA DÖKÜN. ÜZERİNE DÖRTTE BİR (1/4) MARGARİNİ KÜÇÜK KÜPLER HALİNDE KESİP KOYUN.

YOĞURTLU HARCIN HEPSİNİ MAKARNANIN ÜZERİNE DÖKÜN.

EN ÜSTE RENDELENMİŞ KAŞAR SERPİN

200 DERECE DE ÜZERİ KIZARINCAYA KADAR PİŞİRİN.

AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dostlarım, yorumlarınız benim için çok önemlidir.

Blog hesabı olmayan dostlar;
Yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçimi yazan kutucuk da "Anonim" bölümünü işaretledikten sonra yorumunuzu yazabilirsiniz. Adınızı yazarsanız sevinirim, Sevgiyle..:)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...