tag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post4503720558935284815..comments2023-10-07T06:08:58.814-07:00Comments on VILDAN'IN GLUTENSIZ MUTFAGI: GLUTENSİZ KIYMALI TEPSİ BÖREĞİvildan çayanhttp://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-82634879806404511762020-03-09T11:05:50.306-07:002020-03-09T11:05:50.306-07:00Selam böreğiniz yaptım harika oldu yeni tariflerin...Selam böreğiniz yaptım harika oldu yeni tariflerinizi beklerizMinehttps://www.blogger.com/profile/00099603852107311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-65929271818440590442017-02-05T05:02:42.409-08:002017-02-05T05:02:42.409-08:00Tabii ki. Saklayabilirsiniz.Tabii ki. Saklayabilirsiniz.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-12389147044489753422017-01-13T04:02:00.400-08:002017-01-13T04:02:00.400-08:00Merhaba bu karışım hamuru derin dondurucuda da sak...Merhaba bu karışım hamuru derin dondurucuda da saklaya bilirmiyiz?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02973863511171458729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-65082398290355662532016-03-04T11:29:54.433-08:002016-03-04T11:29:54.433-08:00Merhaba, olur tabii, pirinçunu katabilirsiniz. Kol...Merhaba, olur tabii, pirinçunu katabilirsiniz. Kolay gelsin.:)vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-3368129033880447132016-02-14T09:01:15.068-08:002016-02-14T09:01:15.068-08:00Mrb vildan hanım mısır unu yerine pirinç unu katab...Mrb vildan hanım mısır unu yerine pirinç unu katabilirmiyiz <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17507048507972821028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-33938128122272108252016-02-14T08:58:28.778-08:002016-02-14T08:58:28.778-08:00Merhaba vildan hanım pirinç unu katabilirmiyiz mıs...Merhaba vildan hanım pirinç unu katabilirmiyiz mısır unu yerine Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17507048507972821028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-74800599042896957822015-09-09T07:24:49.069-07:002015-09-09T07:24:49.069-07:00Merhaba canım, benim kızım normal ekmeği bile erte...Merhaba canım, benim kızım normal ekmeği bile ertesi güne kaldımı yemek istemiyor. Taze ekmek yemek istiyor.Normaldir yani. Aslında glutensiz ekmek normal ekmeğe göre daha çabuk esnekliğini kaybediyor. Bunun da çözümü basit, mikrodalganız varsa onunla, yoksa da mühim değil ocak üzerinde bir tavada ısıtarak sorunu çözebilirsiniz. Isındığında yumuşak olacaktır. Sevgiler.:)<br />vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-20222728377253447392015-09-06T09:03:09.374-07:002015-09-06T09:03:09.374-07:00mrb vildan hanim benim kizima 1 ay oldu teshis kon...mrb vildan hanim benim kizima 1 ay oldu teshis konuldu.ams bi turlu ekmek beğenmiyor. yaptigim gun yiyor ertesi gun sertlesiyor.yemek istemiyor.ben gnk un golda un misir unu kullanıyorumAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09237236036642024286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-2087421208354357292015-08-21T04:12:25.555-07:002015-08-21T04:12:25.555-07:00Merhaba, yapabilirsiniz tabii ki. Sadece GNK un il...Merhaba, yapabilirsiniz tabii ki. Sadece GNK un ile yapan arkadaşlar var.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-52648302490879465762015-08-10T02:50:18.096-07:002015-08-10T02:50:18.096-07:00mrb Vildan hanim benim kizimda yeni Çölyak teşhisi...mrb Vildan hanim benim kizimda yeni Çölyak teşhisi konuldu. ben gnk un aldim.onunla ekmek yapabilirim miyimAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-3666786342687470242015-02-26T07:07:32.599-08:002015-02-26T07:07:32.599-08:00Merhaba Bedriyeciğim, merak etme zamanla canın ne ...Merhaba Bedriyeciğim, merak etme zamanla canın ne istiyorsa yapacaksın. Hepimiz zamanla alıştık. Bizim evdekiler çölyak olmasalar bile benim pastalarımı daha çok seviyorlar.<br />Şu an için maalesef puding, nişasta ve çikolata sosu için garanti veren marka yok. Ama korkma mutfakta çareler tükenmez. Sayfanın sağında etiketler bölümünden bakarsan yada yine sayfanın sağında "bu blogda ara" kutusu var oraya yazarsan puding ve çikolata sosu tariflerim var. Evde de rahatlıkla yapabilirsin. Nişasta yerine glutensiz sinangil unu eleyerek kullanabilirsin.<br />Kolay gelsin.:) vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-87447331049452914662015-02-19T12:53:51.841-08:002015-02-19T12:53:51.841-08:00adım Bedriyeadım BedriyeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-32499724970218937312015-02-19T12:52:31.828-08:002015-02-19T12:52:31.828-08:00vildan hanım yaptıklarınıza içim gidiyor.Bazıların...vildan hanım yaptıklarınıza içim gidiyor.Bazılarını yapıyorum bazen başarıyorum ama çoğundan başaramam diye korkuyorum.Vildan hanım canım çok yaş pasta istiyor yapmayı deniyecem glutensiz pudingk hangi markayı kullanalım çikolata sosu hangisini kullanıyorsunuz bide nişasta hangisini alalım.Adım BedriyeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-30805770859481764152014-10-22T03:21:31.861-07:002014-10-22T03:21:31.861-07:00Yapabilirsiniz tabii.Kolay gelsin.Yapabilirsiniz tabii.Kolay gelsin.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-64067434557015001282014-10-22T03:16:33.064-07:002014-10-22T03:16:33.064-07:00Tarifdeki ölçülere uyarsak yumuşak olmaz. Elinize ...Tarifdeki ölçülere uyarsak yumuşak olmaz. Elinize yapışmayacak şekilde glutensiz un ekleyin ve çok iyi yoğurun.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-51997440356429595212014-10-22T03:14:57.825-07:002014-10-22T03:14:57.825-07:00Tarifdeki ölçülere uyarsak daha iyi sonuç alırız t...Tarifdeki ölçülere uyarsak daha iyi sonuç alırız tabiiki. Yağı fazla geldiyse toparlamak zor olur.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-60024846026299800452014-10-16T08:38:03.286-07:002014-10-16T08:38:03.286-07:00bişey daha sorcam golda unla yıne karışımcız ekmek...bişey daha sorcam golda unla yıne karışımcız ekmek yapabilirmiyizAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-4169221476797496882014-10-16T08:34:27.943-07:002014-10-16T08:34:27.943-07:00bidahikini karışım yapmadan deniycem çok yumuşak o...bidahikini karışım yapmadan deniycem çok yumuşak oldu yarın açıp ypıcam umarım iyi sonuç alırım:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-54134293406238937652014-10-16T08:31:00.926-07:002014-10-16T08:31:00.926-07:00denedim yağı yarım çay bardağı yerine yarım su bar...denedim yağı yarım çay bardağı yerine yarım su bardağı koymuşum çok yumuşak bi hamur oldu mısır unu ve patatesde ekledım Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-87468068169249389982014-10-16T05:38:14.375-07:002014-10-16T05:38:14.375-07:00Gerek yoktur. o unlar zaten karışımlı unlar. Fakat...Gerek yoktur. o unlar zaten karışımlı unlar. Fakat Sinangil, Metvak, İHE gibi unlar nişasta ağırlıklı olduğundan ben diğer unlarla karıştırmayı öneriyorum. vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-79448626904493827592014-10-16T05:35:20.293-07:002014-10-16T05:35:20.293-07:00Golda un karışım yapmadan da böreklik bir undur. D...Golda un karışım yapmadan da böreklik bir undur. Diğer nişasta ağırlıklı unlar için karışım öneriyorum. Ama az olmak kaydıyla golda unada patates unu ve mısır unu katabilirsiniz. Olur tabii ki, neden olmasın. Hemen deneyin derim. Kolay gelsin.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-45204505082253087492014-10-15T09:30:07.258-07:002014-10-15T09:30:07.258-07:00Vildan hanim ben Golda un kullancam ama karisim ya...Vildan hanim ben Golda un kullancam ama karisim yapmayida dusunuyorm daha güzel olur diye sizce yapmalimiyim Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-80732139787802761652014-10-13T05:38:54.964-07:002014-10-13T05:38:54.964-07:00vildan hanım golda un karışımı veya söke un karıım...vildan hanım golda un karışımı veya söke un karıımı kullandıgımız zaman diğer unlarla karışım yapmamıza gerek kalmıyomuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-39414499137520169652014-07-08T04:38:42.939-07:002014-07-08T04:38:42.939-07:00Aramıza hoşgeldiniz.:) Çölyak teşhis edilene kadar...Aramıza hoşgeldiniz.:) Çölyak teşhis edilene kadar hastalık, sonrasında ise yaşam biçimidir. Başlangıçda zorluklar olacaktır mutlaka, zamanla siz de çevrenizde alışacaksınız merak etmeyin. İsterseniz Facebook da "Çölyaklılar Dayanışma Merkezi" adı altında Grubumuz var, katılırsanız iyi olur. Her türlü sorununuzu paylaşır ve dostluklar edinirsiniz. Esenkalın..:) vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-34898108463471947552014-07-07T09:08:31.828-07:002014-07-07T09:08:31.828-07:00Vildan hanım çölyak hastası olduğumu iki hafta önc...Vildan hanım çölyak hastası olduğumu iki hafta önce öğrendim. Moral bozukluğu içinde ve panik halindeyken sizin blogunuza rastladım. Konuya yaklaşımınız ve tarifleriniz ilaç gibi geldi. Allah razı olsun. Mustafa IşıkAnonymousnoreply@blogger.com