tag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post3434325480527466061..comments2023-10-07T06:08:58.814-07:00Comments on VILDAN'IN GLUTENSIZ MUTFAGI: KAZANDİBİvildan çayanhttp://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-39548364166622693492013-04-10T02:40:25.526-07:002013-04-10T02:40:25.526-07:00Merhaba canım, sürekli yaptığım bir tatlıdır bu. T...Merhaba canım, sürekli yaptığım bir tatlıdır bu. Tepsiyi iyice yağladın mı? Birde pudra şekeri tepsinin her yerini kaplamalı. Bu şekilde mutlaka kızarması gerekli. Kazandibinin başka bir püf noktası yok. Ateş üzerinde mutlaka dibinin yanması gerekir. Zamanı biraz daha uzatabilirsin.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-10694922152291086432013-04-09T10:49:07.821-07:002013-04-09T10:49:07.821-07:00Vildan hanım merhabalar. ben bu tarifi birebir uyg...Vildan hanım merhabalar. ben bu tarifi birebir uyguladım lakin muhallebinin tabanını bir türlü kızartamadım. kısık orta yüksek ateşte 5-10-15 dakika. yok bir türlü renk değiştirmedi. başka bir püf noktası mı vardı acaba atladığım?Gul Çalışkannoreply@blogger.com