tag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post2124081130669906588..comments2023-10-07T06:08:58.814-07:00Comments on VILDAN'IN GLUTENSIZ MUTFAGI: PEKMEZLİ TATLIvildan çayanhttp://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-56727824064716338792014-10-10T06:59:33.169-07:002014-10-10T06:59:33.169-07:00Evet nişasta ayrıca sulandırılacak. Nişastayı bir ...Evet nişasta ayrıca sulandırılacak. Nişastayı bir kaba koyun, yavaş yavaş su ekleyerek karıştırın. nişasta suyla çözüldüğünde hazırdır.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-3698667105586812942014-10-09T22:22:02.443-07:002014-10-09T22:22:02.443-07:00Nisastayi malzemeler disindaki suylami sulandircaz...Nisastayi malzemeler disindaki suylami sulandircaz nekadr suda sulandircazAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-65134748075746724332014-08-25T07:54:37.237-07:002014-08-25T07:54:37.237-07:00Merhaba, şu an için onay veren firma yok maalesef....Merhaba, şu an için onay veren firma yok maalesef. O zaman onaylı bir firmanın ürünüydü. Problem yok ama nişasta yerine şu an glutensiz un kullanıyoruz. Yanlız nişasta ağırlıklı un olacak İHE, Metvak gibi. Birde bu unları eleyerek kullanıyoruz. Elekte kalan katkı malzemelerini atıyoruz. vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-18214478755652574172014-08-16T00:59:09.504-07:002014-08-16T00:59:09.504-07:00misir nisastasi olark ne kullandiniz hangisi glglu...misir nisastasi olark ne kullandiniz hangisi glglutensiz internette bulamadim glutensiz misir nisanstasiniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-12288265145871385472011-01-02T08:12:06.901-08:002011-01-02T08:12:06.901-08:00Şu kış günlerinde pekmezin çok şifalı olduğunu dü...Şu kış günlerinde pekmezin çok şifalı olduğunu düşünürsek,bu tatlı mutlaka denenmeli :)<br />Ellerine sağlık Vildancığım..<br />Afiyet,şifa olsun..<br />sevgilerimle..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11170104095829888106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-25945296221189964842010-12-27T03:57:58.919-08:002010-12-27T03:57:58.919-08:00Ben de denemiştim, gerçekten nefis bir tatlı, elle...Ben de denemiştim, gerçekten nefis bir tatlı, ellerinize sağlık. Afiyet, şifa olsun.<br />Sevgiler.Birsel ve İremhttps://www.blogger.com/profile/04788182433352678307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-64277024178497737692010-12-26T07:14:39.863-08:002010-12-26T07:14:39.863-08:00Teşekkürler. Tavsiye ederim. Çok lezzetli ve sağlı...Teşekkürler. Tavsiye ederim. Çok lezzetli ve sağlıklı bir tatlı. Esenkalın.vildan çayanhttps://www.blogger.com/profile/12730176965155829994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5291220189731253485.post-58974954312044180882010-12-23T13:38:22.793-08:002010-12-23T13:38:22.793-08:00Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor.
Saygılar.Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor.<br /><br />Saygılar.fuat gencalhttps://www.blogger.com/profile/10510790024758671745noreply@blogger.com